Zakenlunch?

Vóór uw zakelijke lunch al uw bonnetje in uw boekhouding?

1. Kies een datum

2. Kies een restaurant

3. Betaal online

Tips van Zaken-lunch.nl

Met de meest heerlijke gerechten

1. Kies een datum

2. Kies een restaurant

3. Betaal online

Voor de zakelijke gebruiker

Zaken-lunch.nl is hét innovatieve online platform van Nederland.
Maar wat is het grote voordeel voor u, als zakelijke gebruiker, wanneer u besluit uw organisatie of onderneming aan te sluiten bij ons? Dat grote voordeel is tijd!  U bespaart namelijk enorm veel tijd als u zich aansluit bij zaken-lunch.nl. Dit komt doordat u nooit meer uw bonnetjes handmatig hoeft in te scannen. U kunt zelfs vóór een lunch, uw bonnetje al in uw boekhouding hebben geplaatst. Ook het zoeken naar de beste restaurants hoeft niet meer. Deze restaurants staan gewoon op een rijtje. Speciaal voor u. Daarnaast kunt u het maandelijkse kostenplaatje van zakelijke lunches in een oogopslag bekijken van de gehele organisatie of onderneming. Deze kosten zijn verdeeld in sub-accounts zodat u een duidelijk overzicht heeft van de kosten van iedere werknemer uit de organisatie of onderneming.
Zaken-lunch.nl bied u dus de mogelijkheid om verschillende handelingen in te korten of zelfs weg te laten. Zodat u meer tijd over heeft om te kunnen genieten van bijvoorbeeld een zakelijke lunch. 
Dus waar wacht u nog op? Registreer vandaag nog!

 

 


Registreren als zakelijke klant

Voor de horecaondernemer

Zaken-lunch.nl is hét innovatieve online platform.
Voor u als horecaondernemer is zaken-lunch.nl het ideale platform. Omdat wij u de mogelijkheid bieden om op een nieuwe en gebruiksvriendelijke manier een groot segment van de markt aan te spreken. Namelijk de zakelijke markt. Daarvoor vragen wij geen fee's van de omzet.

Hier krijgt u een online account voor terug. Waar u zelf uw eigen online wereld kan gaan creëren. Tot een bepaalde hoogte zijn er zeker richtlijnen. Maar wij laten u als horecaondernemer zelf bepalen hoe u uw horecagelegenheid presenteert.
Daarnaast zorgt u alleen voor de beleving. Wij zorgen voor de rest zoals de aftersales. De zakelijke gebruiker zal namelijk geen bonnetjes meer hoeven te ontvangen van u. Dit regelen wij, online.
Doordat wij het samen de zakelijker gebruiker comfortabel maken, accepteren wij geen discountprijzen op ons platform. Want de zakelijke klant is het waard om meer dan goed behandeld te worden en u als ondernemer bent het waard om gewoon de gebruikelijke prijzen te hanteren. Dat is dan ook een van de krachten van zaken-lunch.nl voor u als horecaondernemer.
U kunt een vrijblijvend oriëntatiegesprek aanvragen via info@zaken-lunch.nl.

U kunt zich vandaag nog registreren.


 


Registreren als horecaondernemer