Over Zaken-lunch.nl

Wat is Zaken-lunch.nl?

Zaken-lunch.nl is hét online platform voor de zakelijk markt. Via Zaken-lunch.nl kunt u arrangementen boeken voor u en uw werknemers. Deze arrangementen zijn voornamelijk horeca gerelateerd. Het grote voordeel van het boeken van arrangementen via Zaken-lunch.nl is dat u vooraf online uw betaling kunt afronden en zo dus zonder verassingen komt te staan. U krijgt de factuur online toegestuurd! U hoeft nooit meer de bonnetjes handmatig in te scannen als u via Zaken-lunch.nl werkt! Zaken-lunch.nl heeft innovatie in de horeca hoog in het vaandel staan. Daarom blijven wij onszelf verbeteren!

Hoe werkt Zaken-lunch.nl?

Zaken-lunch.nl werkt als volgt; als horecaondernemer kunt u zichzelf registreren. Na de registratie zal u worden uitgenodigd voor een oriëntatiegesprek. Dit gesprek bestaat uit een korte toelichting over hoe u, als horecaondernemer, optimaal gebruik kunt maken van Zaken-lunch.nl en daarbij krijgt u een stappenplan. Deze stappen van het stappenplan worden samen doorgenomen zodat u niet voor verassingen komt te staan, of tijd kwijt bent met het online stellen van vragen. Pas na het oriëntatiegesprek zal uw account worden geactiveerd en kunt u aan de slag op Zaken-lunch.nl

Als zakelijke klant kunt u ten alle tijden uzelf registreren op Zaken-lunch.nl. U krijgt een stappenplan toegestuurd en hierin staat duidelijk vermeld welke stappen u moet doorlopen om uw account te optimaliseren. Een groot voordeel van Zaken-lunch.nl is dat u, als organisatie/onderneming, een eigen hoofdaccount krijgt. Hieronder kunt uzelf handmatig subaccounts toevoegen met een eigen inlog en wachtwoord. Doordat iedere werknemer een subaccount krijgt, heeft u duidelijk inzicht in de kosten die worden gemaakt als het gaat om zakenlunches e.d. Naast een duideljk inzicht in de kosten, staan al uw betalingen online in een beveiligde database. Deze betalingen worden door het systeem automatisch onder elkaar gezet. Daardoor kunt u te allen tijden de betaalde facturen over bepaalde periode uit de beveiligde database halen, om deze vervolgens in uw boekhouding te plaatsen. Als zakelijke klant kunt u geheel kosteloos gebruik maken van Zaken-lunch.nl

Waarom Zaken-lunch.nl?

Zaken-lunch.nl denkt met u mee, Zaken-lunch.nl is innovatief en Zaken-lunch zal altijd met een passende oplossing komen! Wij snappen dat wij niks zonder u zijn! Daarnaast bied Zaken-lunch.nl op nationaal niveau een divers aanbod in zakelijke activiteiten aan. Zoals lunches, diner maar ook ruimtes voor vergaderingen. Hierin kijken wij altijd naar de beste locaties zodat u als zakelijke klant een goede indruk achter kan laten bij uw zakenrelatie.

Daarnaast houden wij voor de horecaondernemer de prijs zo laag mogelijk. Waarom? Omdat wij het belangrijk vinden dat u zich goed voelt bij ons concept. Wij zijn er van overtuigd dat de prijs hierin een belangrijk aandeel heeft. Naast het creëren van een extra klantenbeleving. Bied Zaken-lunch.nl in samenwerking met ThinkBig-promotions.nl u ook een complete marketingstrategie aan voor u onderneming. Zo proberen wij voor u een compleet plaatje te schetsen om uiteindelijk het optimale uit u en uw organisatie te halen!